Címlap Képviselő testület
BALASSAGYARMAT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TAGJAI
2014. október 12-től
TAGOK

Medvácz Lajos Polgármester FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Csach Gábor Alpolgármester FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Fazekas János
Önkormányzati Képviselő FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szedlák Sándor
Önkormányzati Képviselő DK Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Dobrocsi Lénárd
Önkormányzati Képviselő JOBBIK
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Huszár Péter Önkormányzati Képviselő FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Lombos István
Önkormányzati Képviselő MSZP
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Orosz Bernadett Önkormányzati Képviselő FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Pulay László Önkormányzati Képviselő KDNP Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Reznicsek Ferencné Önkormányzati Képviselő FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Siket Béla Önkormányzati Képviselő FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Zolnyánszki Zsolt Önkormányzati Képviselő FIDESZ Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.